slider_bg_3
Afbouw Nederland BV
De specialist in afbouw.
slider_bg_3
Vakkundig, Flexibel en Innovatief.

Over ons

Afbouw Nederland BV is een innovatief, vakkundig en flexibel afbouwbedrijf, gevestigd in Vught. Met onze opgebouwde vakkennis en projectervaring, zijn we dè specialist in afbouw. Met een scala aan diensten, een vakkundig team en flexibele instelling, zijn we de ideale partner voor onze opdrachtgevers. We verzorgen projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovaties in samenwerking met bouwbedrijven, aannemers en architecten. Tevens werken we rechtstreeks voor zakelijke klanten of particulieren.

 

Bij de uitvoering van de verschillende afbouwwerkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige materialen en systemen. We hechten veel waarde aan efficiënte communicatie, goede planningen en een kwalitatieve uitvoering van onze projecten. 

Zusterbedrijf

Met ons zusterbedrijf DBV Nederland B.V., verzorgen we tevens uw vloeren van a tot z. Dit levert voor u als opdrachtgever diverse voordelen op, onder andere een scherpere prijs en kwaliteit.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoekt u een professionele partner voor een voor uw afbouwwerkzaamheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?